منو
  1. آخرین فایل ها
  2. پرفروشترین فایل ها
  3. پربازدیدترین فایل ها
دانلود مقاله صنایع غذایی تاریخچه کارخانه شیر پگاه مشهد

دانلود مقاله صنایع غذایی تاریخچه کارخانه شیر پگاه مشهد

دانلود مقاله پژوهشی با موضوع کلیات بیماری تالاسمی

دانلود مقاله پژوهشی با موضوع کلیات بیماری تالاسمی

دانلود مجموعه کامل کمک پایان نامه با موضوع چشم ، عملکرد چشم

دانلود مجموعه کامل کمک پایان نامه با موضوع چشم ، عملکرد چشم

دانلود مقاله مدیریت بهره وری

دانلود مقاله مدیریت بهره وری

دانلود پایان نامه تخمین نیاز آبی گندم، سیب زمینی و...

دانلود پایان نامه تخمین نیاز آبی گندم، سیب زمینی و...

گروه محصول -> دانشگاهی -> تحقیق آماده

دانلود تحقیق صنایع غذایی کنسرو سازی



قیمت: ۶۵۰۰۰ریال     تعداد صفحات: 63     کد محصول :24892      حجم فایل:243 KB      نوع فایل :ms-word



تعريف ، ويژگي ها و مشخصات مواد خام

لوبيا چيتي:

براي تهيه كنسرو بايد لوبياچيتي رسيده و خشك باشد ، جهت بدست آوردن محصول با كيفيت بالا گونه انتخابي ماده اولي اهميت بسيار زيادي دارد. بنابراين بايد تنها از لوبيا چيتي درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترين لوبيا چيتي در ايران لوبياي خمين است.

بسته به محل برداشت ماده اوليه ميزان رطوبت آن ممكناست ازحدود 20-8 درصد متغير باشد و دانه هاي با رطوبت بالاتر از 13 درصد ممكن است كپك زده باشند.

محتويات موجود در 100 گرم لوبيا چيتي عبارتند از :

كالري: 338        پروتئين: 6/22  چربي: 6/1     كربوهيدرات:9/55

نخود سبز:

گونه هاي نخود سبزPisum sativum بدو صورت براي توليد كنسرو مورد استفاده قرار مي گيرد يكي نخود سبز يا در واقع نخود نارس كه داراي رنگ سبز و بافت نرم است. و ديگري نخود رسيده كه مراحل تكامل آن به اتمام رسيده است. براي داشتن محصول با كيفيت بالا بايد از نخود سبز درجه (1) استفاده شود.

محتويات موجود در 100 گرم نخود سبز عبارتند از:

كاري: 91   پروتئين 7  چربي: 4/0  كربوهيدرات: 15

 

2ـ1ـ تعريف ـ ‌ويژگي ها ومشخصات محصولات توليدي

كنسرو لوبيا چيتي

تعاريف:

عبارتست از لوبيا چيتي  (phaseolus volgarris) پخته شده با سس گوجه فرنگي و كمي نمك كه در ظروف فلزي غير قابل نفوذ بسته بندي مي گردد. در صورتي علاوه بر لوبيا چيتي و سس گوجه فرنگي و روغن مواد غذايي ديگري نظير شكر، آبليمو، پياز، سير، نشاسته، سبزي، ‌ادويه و نمك به آن افزوده مي گردد. 



  • پس از پرداخت موفق لینک دانلود هم نمایش داده می شود هم به ایمیل ارسال می گردد
  • ایمیل را بدون www وارد کنید و در صورت نداشتن این قسمت را خالی بگزارید
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خرید میتوانید با پشتیبانی تماس بگیرید گزارش تخلف

محصولات مرتبط
دانلود مقاله صنایع غذایی تاریخچه کارخانه شیر پگاه مشهد

دانلود مقاله صنایع غذایی تاریخچه کارخانه شیر پگاه مشهد

قیمت: 60,000 ريال کد فایل:134234
به منظور ارتقاي سطح بهداشت عمومي شركت سهامي ولبنيات پاستوريزه مشهد درسال 1345 با كادر 44 نفر وتوليداتي شامل : شير كاكائو –شير موز –شير نارگيل –دوغ –انواع كره ساده وكشمشي ومغز پسته اي – انواع بستني تخم مرغي – ساده ووانيلي ومالت تازه با سرمايه بخش خصوصي وظرفيت 5 تن شير وفراورده هاي لبني آغاز به كار كرد. كه درحال حاظر تعداد  نيروي انساني كارخانه به 100 نفر تغيير يافته كه اين تعداد نيروي انساني شامل 3  زن و97 مرد مي باشد،...
دانلود تحقیق صنایع غذایی کنسرو سازی

دانلود تحقیق صنایع غذایی کنسرو سازی

قیمت: 65,000 ريال کد فایل:134229
تعريف ، ويژگي ها و مشخصات مواد خام لوبيا چيتي: براي تهيه كنسرو بايد لوبياچيتي رسيده و خشك باشد ، جهت بدست آوردن محصول با كيفيت بالا گونه انتخابي ماده اولي اهميت بسيار زيادي دارد. بنابراين بايد تنها از لوبيا چيتي درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترين لوبيا چيتي در ايران لوبياي خمين است. بسته به محل برداشت ماده اوليه ميزان رطوبت آن ممكناست ازحدود 20-8 درصد متغير باشد و دانه هاي با رطوبت بالاتر از 13 درصد ممكن است كپك زده...
دانلود فایل بررسی اقتصاد ایران و چین

دانلود فایل بررسی اقتصاد ایران و چین

قیمت: 50,000 ريال کد فایل:134211
در این تحقیق ارزشمند اقتصاد ایران و چین بطور کامل بررسی شده است و عوامل موفقیت اقتصاد چین بیان شده و راهکارهایی برای موفقیت اقتصادی ایران بیان شده...
دانلود فایل بررسی عوامل موثر در فرار مغزها

دانلود فایل بررسی عوامل موثر در فرار مغزها

قیمت: 40,000 ريال کد فایل:134210
در این تحقیق مفهوم علمی فرار مغزها و عوامل موثر در آن بطور کامل توضیح داده شده است و راهکارهایی برای جلوگیری از آن ارایه شده...
نام ونام خانوادگي:


پست الکترونيکي:


عنوان:


پيام:


ارسال پيام به صورت شخصي
کد امنيتي:

برگزیده ها

  • 1
  • 2

دانلود پایان نامه تخمین نیاز آبی گندم، سیب زمینی و...

دانلود پایان نامه تخمین نیاز آبی گندم، سیب زمینی و...

دانلود پایان نامه تخمین نیاز آبی گندم، سیب زمینی و...

حجم:9420KB | بازدید :0

تخمین نیاز آبی محصولات گندم، سیب زمینی و ذرت در دشت اردبیل و پهنه­ بندی زراعی آن با تصمیم گیری چند معیاره باسلام خدمت شما عزیزان ارائه و دانلود مقاله تخمین نیاز آبی  محصولات گندم سیبزمینی و ذرت .... که برای شما عزیزان تهیه کردیم  امیدوارم مورد استفاده و توجه شما...