منو
  1. آخرین فایل ها
  2. پرفروشترین فایل ها
  3. پربازدیدترین فایل ها
دانلود فایل حقارت از دیدگاه آلفرد آدلر

دانلود فایل حقارت از دیدگاه آلفرد آدلر

دانلود فایل تساهل و تسامح از دیدگاه امام علی

دانلود فایل تساهل و تسامح از دیدگاه امام علی

دانلود فایل مروری بر نظریه های زیگموند فروید

دانلود فایل مروری بر نظریه های زیگموند فروید

گزارش آزمایشگاه ترمودینامیک ( آزمایش موتور بنزینی)

گزارش آزمایشگاه ترمودینامیک ( آزمایش موتور بنزینی)

دانلود پایان نامه تخمین نیاز آبی گندم، سیب زمینی و...

دانلود پایان نامه تخمین نیاز آبی گندم، سیب زمینی و...

گروه محصول -> دانشگاهی -> تحقیق آماده

دانلود تحقیق صنایع غذایی کنسرو سازی



قیمت: ۶۵۰۰۰ریال     تعداد صفحات: 63     کد محصول :24892      حجم فایل:243 KB      نوع فایل :ms-word



تعريف ، ويژگي ها و مشخصات مواد خام

لوبيا چيتي:

براي تهيه كنسرو بايد لوبياچيتي رسيده و خشك باشد ، جهت بدست آوردن محصول با كيفيت بالا گونه انتخابي ماده اولي اهميت بسيار زيادي دارد. بنابراين بايد تنها از لوبيا چيتي درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترين لوبيا چيتي در ايران لوبياي خمين است.

بسته به محل برداشت ماده اوليه ميزان رطوبت آن ممكناست ازحدود 20-8 درصد متغير باشد و دانه هاي با رطوبت بالاتر از 13 درصد ممكن است كپك زده باشند.

محتويات موجود در 100 گرم لوبيا چيتي عبارتند از :

كالري: 338        پروتئين: 6/22  چربي: 6/1     كربوهيدرات:9/55

نخود سبز:

گونه هاي نخود سبزPisum sativum بدو صورت براي توليد كنسرو مورد استفاده قرار مي گيرد يكي نخود سبز يا در واقع نخود نارس كه داراي رنگ سبز و بافت نرم است. و ديگري نخود رسيده كه مراحل تكامل آن به اتمام رسيده است. براي داشتن محصول با كيفيت بالا بايد از نخود سبز درجه (1) استفاده شود.

محتويات موجود در 100 گرم نخود سبز عبارتند از:

كاري: 91   پروتئين 7  چربي: 4/0  كربوهيدرات: 15

 

2ـ1ـ تعريف ـ ‌ويژگي ها ومشخصات محصولات توليدي

كنسرو لوبيا چيتي

تعاريف:

عبارتست از لوبيا چيتي  (phaseolus volgarris) پخته شده با سس گوجه فرنگي و كمي نمك كه در ظروف فلزي غير قابل نفوذ بسته بندي مي گردد. در صورتي علاوه بر لوبيا چيتي و سس گوجه فرنگي و روغن مواد غذايي ديگري نظير شكر، آبليمو، پياز، سير، نشاسته، سبزي، ‌ادويه و نمك به آن افزوده مي گردد. 



  • پس از پرداخت موفق لینک دانلود هم نمایش داده می شود هم به ایمیل ارسال می گردد
  • ایمیل را بدون www وارد کنید و در صورت نداشتن این قسمت را خالی بگزارید
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خرید میتوانید با پشتیبانی تماس بگیرید گزارش تخلف

محصولات مرتبط
دانلود فایل حقارت از دیدگاه آلفرد آدلر

دانلود فایل حقارت از دیدگاه آلفرد آدلر

قیمت: 50,000 ريال کد فایل:138617
در این تحقیق ارزشمند مفهوم علمی و روان شناسی حقارت بطور کامل بررسی شده است و حقارت بعنوان یک مشکل روان شناختی از دیدگاه آلفرد آدلر بررسی شده و علل و عوامل ایجاد احساس حقارت در انسان بیان شده و برای درمان آن شیوه های مناسبی بیان شده...
دانلود فایل تساهل و تسامح از دیدگاه امام علی

دانلود فایل تساهل و تسامح از دیدگاه امام علی

قیمت: 50,000 ريال کد فایل:138616
در این تحقیق دو مفهوم اساسی تساهل و تسامح بطور کامل بررسی شده و دیدگاه امام علی در این مورد بطور کامل بیان شده...
دانلود فایل مروری بر نظریه های زیگموند فروید

دانلود فایل مروری بر نظریه های زیگموند فروید

قیمت: 30,000 ريال کد فایل:138615
در این تحقیق ارزشمند نظریه های اساسی زیگموند فروید بطور کامل بررسی و توضیح داده شده...
دانلود فایل بررسی موانع فرهنگی و اجتماعی اشتغال زنان درایران

دانلود فایل بررسی موانع فرهنگی و اجتماعی اشتغال زنان درایران

قیمت: 40,000 ريال کد فایل:138611
در این تحقیق نقش زنان در چرخه اقتصاد کشور بررسی شده است و موانع اجتماعی و فرهنگی که زنان ایران در اشتغال با آن مواجه هستند بطور کامل بررسی شده...
نام ونام خانوادگي:


پست الکترونيکي:


عنوان:


پيام:


ارسال پيام به صورت شخصي
کد امنيتي:

برگزیده ها

  • 1
  • 2

دانلود پایان نامه تخمین نیاز آبی گندم، سیب زمینی و...

دانلود پایان نامه تخمین نیاز آبی گندم، سیب زمینی و...

دانلود پایان نامه تخمین نیاز آبی گندم، سیب زمینی و...

حجم:9420KB | بازدید :2

تخمین نیاز آبی محصولات گندم، سیب زمینی و ذرت در دشت اردبیل و پهنه­ بندی زراعی آن با تصمیم گیری چند معیاره باسلام خدمت شما عزیزان ارائه و دانلود مقاله تخمین نیاز آبی  محصولات گندم سیبزمینی و ذرت .... که برای شما عزیزان تهیه کردیم  امیدوارم مورد استفاده و توجه شما...