منو
  1. آخرین فایل ها
  2. پرفروشترین فایل ها
  3. پربازدیدترین فایل ها
گزارش کار آزمایشگاه مکانیک سیالات ( آزمایش اندازه گیری دبی )

گزارش کار آزمایشگاه مکانیک سیالات ( آزمایش اندازه گیری دبی )

گزارش آزمایشگاه ترمودینامیک ( آزمایش موتور دیزلی)

گزارش آزمایشگاه ترمودینامیک ( آزمایش موتور دیزلی)

مجموعه نمونه سوالات درس انتقال حرارت 1 رشته مکانیک به همراه

مجموعه نمونه سوالات درس انتقال حرارت 1 رشته مکانیک به همراه

مجموعه نمونه سوالات درس انتقال حرارت 1 رشته مکانیک به همراه

مجموعه نمونه سوالات درس انتقال حرارت 1 رشته مکانیک به همراه

دانلود پایان نامه تخمین نیاز آبی گندم، سیب زمینی و...

دانلود پایان نامه تخمین نیاز آبی گندم، سیب زمینی و...

گروه محصول -> دانشگاهی -> تحقیق آماده

دانلود تحقیق صنایع غذایی کنسرو سازی



قیمت: ۶۵۰۰۰ریال     تعداد صفحات: 63     کد محصول :24892      حجم فایل:243 KB      نوع فایل :ms-word



تعريف ، ويژگي ها و مشخصات مواد خام

لوبيا چيتي:

براي تهيه كنسرو بايد لوبياچيتي رسيده و خشك باشد ، جهت بدست آوردن محصول با كيفيت بالا گونه انتخابي ماده اولي اهميت بسيار زيادي دارد. بنابراين بايد تنها از لوبيا چيتي درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترين لوبيا چيتي در ايران لوبياي خمين است.

بسته به محل برداشت ماده اوليه ميزان رطوبت آن ممكناست ازحدود 20-8 درصد متغير باشد و دانه هاي با رطوبت بالاتر از 13 درصد ممكن است كپك زده باشند.

محتويات موجود در 100 گرم لوبيا چيتي عبارتند از :

كالري: 338        پروتئين: 6/22  چربي: 6/1     كربوهيدرات:9/55

نخود سبز:

گونه هاي نخود سبزPisum sativum بدو صورت براي توليد كنسرو مورد استفاده قرار مي گيرد يكي نخود سبز يا در واقع نخود نارس كه داراي رنگ سبز و بافت نرم است. و ديگري نخود رسيده كه مراحل تكامل آن به اتمام رسيده است. براي داشتن محصول با كيفيت بالا بايد از نخود سبز درجه (1) استفاده شود.

محتويات موجود در 100 گرم نخود سبز عبارتند از:

كاري: 91   پروتئين 7  چربي: 4/0  كربوهيدرات: 15

 

2ـ1ـ تعريف ـ ‌ويژگي ها ومشخصات محصولات توليدي

كنسرو لوبيا چيتي

تعاريف:

عبارتست از لوبيا چيتي  (phaseolus volgarris) پخته شده با سس گوجه فرنگي و كمي نمك كه در ظروف فلزي غير قابل نفوذ بسته بندي مي گردد. در صورتي علاوه بر لوبيا چيتي و سس گوجه فرنگي و روغن مواد غذايي ديگري نظير شكر، آبليمو، پياز، سير، نشاسته، سبزي، ‌ادويه و نمك به آن افزوده مي گردد. 



  • پس از پرداخت موفق لینک دانلود هم نمایش داده می شود هم به ایمیل ارسال می گردد
  • ایمیل را بدون www وارد کنید و در صورت نداشتن این قسمت را خالی بگزارید
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خرید میتوانید با پشتیبانی تماس بگیرید گزارش تخلف

محصولات مرتبط
بررسی حجاب در ادیان مختلف الهی

بررسی حجاب در ادیان مختلف الهی

قیمت: 50,000 ريال کد فایل:138091
یک تحقیق جامع و کامل که به شرح زیر میباشد : بررسی حجاب در ادیان مختلف الهی فهرست مطالب استفتائات راجع به مسئله ی حجاب      3 حجاب برتر در قرآن 9  حجاب و پوشش در قران   13 موقعیت زنان در قبل ظهور اسلام   17 مقام زن در اسلام     19 حجاب از نظر دین مبین اسلام      20 حجاب در اديان الهى                21 حجاب در دین...
دانلود فایل بلوتوث و کاربردهای آن

دانلود فایل بلوتوث و کاربردهای آن

قیمت: 30,000 ريال کد فایل:138090
در این تحقیق مفهوم و نحوه عملکرد بلوتوث بطور کامل توضیح داده شده است و انواع بلوتوث و تهدیدات امنیتی آن و راههای مقابله با این تهدیدات شرح داده شده...
ساختن اینک برنانه های بازار دراندروید

ساختن اینک برنانه های بازار دراندروید

قیمت: 120,000 ريال کد فایل:138081
این برنامه با بقیه فایل هایی که در سایت ها و کانال های تلگرامی تبلیغ می شود فرق دارد. برنامه نویسش خودم هستم و کاملا...
دانلود فایل حقوق کودک در خانه و جامعه

دانلود فایل حقوق کودک در خانه و جامعه

قیمت: 30,000 ريال کد فایل:138073
در این تحقیق مساله حق و حقوق کودک بعد از تولد در خانواده و جامعه بطور کامل بررسی شده است و وظایف خانواده،دولتها،آموزش و پرورش وم ... بطور کامل شرح داده شده...
نام ونام خانوادگي:


پست الکترونيکي:


عنوان:


پيام:


ارسال پيام به صورت شخصي
کد امنيتي:

برگزیده ها

  • 1
  • 2

دانلود پایان نامه تخمین نیاز آبی گندم، سیب زمینی و...

دانلود پایان نامه تخمین نیاز آبی گندم، سیب زمینی و...

دانلود پایان نامه تخمین نیاز آبی گندم، سیب زمینی و...

حجم:9420KB | بازدید :1

تخمین نیاز آبی محصولات گندم، سیب زمینی و ذرت در دشت اردبیل و پهنه­ بندی زراعی آن با تصمیم گیری چند معیاره باسلام خدمت شما عزیزان ارائه و دانلود مقاله تخمین نیاز آبی  محصولات گندم سیبزمینی و ذرت .... که برای شما عزیزان تهیه کردیم  امیدوارم مورد استفاده و توجه شما...